Gegevens verwijderen
Laatst bijgewerkt: 1 november 2026 · Versie 1.0
Op deze pagina lees je hoe je je gegevens verwijdert uit AutoFeed (https://autofeed.be), uitgebaat door AG IT-Solutions ("AGITS"), ook de gegevens die we van Instagram en Facebook ontvingen. Je kunt één kanaal ontkoppelen, een volledige werkruimte verwijderen, je account verwijderen of ons vragen het voor jou te doen.
1. Een Instagram-account of Facebook-pagina ontkoppelen
- Meld je aan op https://autofeed.be.
- Open Kanalen in het menu.
- Klik op Ontkoppelen naast het kanaal en bevestig.
Wat er meteen gebeurt:
- het opgeslagen toegangstoken van dat kanaal wordt verwijderd, zodat we er niet meer op kunnen publiceren en er geen gegevens meer van kunnen lezen;
- ingeplande posts voor dat kanaal worden er niet meer op gepubliceerd.
De gegevens van het kanaal (ID van het account of de pagina, naam, gebruikersnaam, URL van de profielfoto) en de statistieken die we ervan ophaalden, worden binnen 30 dagen verwijderd, tenzij je ons vraagt ze voor je rapporten te bewaren. Posts en media die je in AutoFeed maakte, blijven in je werkruimte tot je ze verwijdert. Posts die al op Instagram of Facebook gepubliceerd zijn, worden daar niet verwijderd; doe dat indien nodig op het platform zelf.
2. Toegang intrekken via Facebook of Instagram
Je kunt de toegang van AutoFeed ook rechtstreeks bij Meta intrekken, zelfs zonder je bij AutoFeed aan te melden:
- Facebook: ga naar Instellingen en privacy → Instellingen → Beveiliging en aanmelding → Zakelijke integraties (in sommige versies: Apps en websites), kies AutoFeed en klik op Verwijderen.
- Instagram: ga naar Instellingen → Apps en websites (in sommige versies: Websitemachtigingen → Apps en websites), kies AutoFeed onder Actief en klik op Verwijderen.
Zodra je de toegang intrekt, werkt het token dat wij hebben niet meer. Wanneer Meta ons over de verwijdering inlicht, of wanneer we vaststellen dat het token niet meer werkt, beschouwen we het kanaal als ontkoppeld en verwijderen we de gegevens zoals beschreven in punt 1. Wil je zeker zijn dat alle gegevens verwijderd worden, stuur ons dan ook een verzoek (punt 6).
3. Content verwijderen
Je kunt afzonderlijke posts, mediabestanden, sjablonen en chatgesprekken op elk moment verwijderen met de actie Verwijderen in de app. Verwijderde items worden binnen 30 dagen uit onze actieve systemen gewist en binnen 35 dagen uit de back-ups.
4. Een werkruimte verwijderen
De eigenaar van een werkruimte kan die verwijderen via Instellingen → Algemeen → Werkruimte verwijderen, of door vanaf het e-mailadres van de eigenaar te mailen naar privacy@agits.be.
Een werkruimte verwijderen wist, voor alle leden:
- alle posts, captions, planningen, reacties en chatgesprekken;
- alle mediabestanden, gerenderde afbeeldingen en sjablonen;
- de huisstijlinstellingen en strategie;
- de gekoppelde kanalen en hun toegangstokens;
- rapportgegevens en statistieken;
- lidmaatschappen en openstaande uitnodigingen.
Exporteer eerst. Je kunt je media downloaden uit de mediabibliotheek. Voor een volledige export mail je naar support@agits.be voor je de werkruimte verwijdert.
Een lopend betalend abonnement wordt opgezegd wanneer de werkruimte verwijderd wordt.
5. Je account verwijderen
Je AGITS-account (e-mailadres en wachtwoord) kan voor meerdere AGITS-apps gebruikt worden. Om het te verwijderen, mail je naar privacy@agits.be vanaf het e-mailadres van je account, met als onderwerp "Verwijder mijn account". We kunnen je vragen het verzoek te bevestigen.
Daarna:
- verwijderen we je aanmeldaccount en profiel;
- verwijderen we je uit alle werkruimtes waarvan je lid bent;
- verwijderen we werkruimtes waarvan je de enige eigenaar bent, zoals beschreven in punt 4 (zijn er nog andere leden, dan vragen we je eerst het eigenaarschap over te dragen of de verwijdering te bevestigen);
- bevestigen we per e-mail dat alles verwijderd is.
6. Verwijdering aanvragen per e-mail
Je kunt ons altijd vragen je gegevens te verwijderen, ook alle gegevens die we van Instagram of Facebook ontvingen, door te mailen naar privacy@agits.be. Vermeld daarbij:
- het e-mailadres van je AGITS-account; en/of
- de betrokken Instagram-gebruikersnaam of naam van de Facebook-pagina.
We bevestigen de ontvangst en voeren de verwijdering uit binnen 30 dagen. Wanneer alles verwijderd is, sturen we je een bevestiging.
7. Wat wordt verwijderd en wanneer
| Gegevens | Verwijderd uit actieve systemen | Verwijderd uit back-ups |
|---|---|---|
| Toegangstokens van een ontkoppeld kanaal | Onmiddellijk | Binnen 35 dagen |
| Kanaalgegevens en statistieken | Binnen 30 dagen | Binnen 35 dagen na verwijdering |
| Content van de werkruimte (posts, media, sjablonen, chats, huisstijl, rapporten) | Binnen 30 dagen | Binnen 35 dagen na verwijdering |
| Accountgegevens (e-mailadres, profiel, taal, aanvaarde voorwaarden) | Binnen 30 dagen | Binnen 35 dagen na verwijdering |
| IP-adressen voor misbruikpreventie | Automatisch na max. 30 dagen | – |
| Technische logs | Automatisch na max. 90 dagen | – |
| Afbeeldingen in de cache van ons contentleveringsnetwerk | Binnen 30 dagen | – |
Back-ups worden doorlopend bijgehouden (point-in-time recovery) en automatisch overschreven na 35 dagen. We zetten verwijderde gegevens niet terug uit back-ups, behalve om een incident te herstellen; in dat geval verwijderen we ze opnieuw.
8. Wat we bewaren
We bewaren enkel wat de wet oplegt: facturen en boekhoudstukken worden bewaard gedurende de termijn die de Belgische boekhoud- en fiscale wetgeving oplegt (momenteel 10 jaar). We kunnen ook een minimale registratie bijhouden van je verwijderingsverzoek, om aan te tonen dat we het behandeld hebben.
9. Vragen
Mail naar privacy@agits.be. Je hebt ook het recht om klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit; zie ons privacybeleid.
10. Taal
Deze pagina bestaat in het Nederlands en het Engels. Beide taalversies hebben dezelfde rechtskracht.
Gerelateerde documenten: Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Verwerkersovereenkomst